Transport

TRANSPORT

Ønsker du at Snowtravel skal hjælpe med transport i forbindelse med jeres rejse, tilbyder vi alle transportformer. Vi har aftaler til vands, til lands og i luften.

FLY

Vi samarbejder med alle de førende ruteselskaber og med flere skicharter-selskaber, hvilket giver jeres gruppe absolut flest muligheder. Sammen finder vi den fly-løsning der passer jer bedst.

TOG

Vi kan tilbyde togrejser til Sverige og Østrig med ekspress-nattog, uden togskifte.

I Sverige afgår toget fra Malmö lørdag aften, og ankommer til rejsemålene søndag morgen. Hjemrejse søndag aften, med hjemkomst mandag morgen.

Til Østrig er afgangen fredag eftermiddag, med ankomst lørdag morgen/formiddag, og hjemrejse lørdag eftermiddag/aften med hjemkomst til Danmark søndag morgen. Til Østrig er der afgang fra Høje Taastrup, Odense, Kolding og Padborg.

Togene ankommer til rejsemålene tidligt og afgår sent, hvorfor 7½-8 dages skiløb vil være muligt.

BUS

Vores faste busselskab er Larsen Bus.

Det er et af landets største og mest professionelle busselskaber. Larsen Bus består af en hel række af busselskaber både på Sjælland og i Jylland. Så uanset, hvor man rejser fra i landet, er der busser lige i nærheden, med lokalkendte chauffører.

Vi samarbejder også med flere busselskaber der kører ekspress-busser mellem Danmark og skiområderne i Skandinavien og Alperne:

– SkiExpressSweden; kører til Sverige og Trysil i Norge.

– Sneexpressen; kører til Frankrig, Italien og Østrig.

Hermed kan vi tilbyde busrejser til grupper uanset størrelsen af gruppen.

FÆRGE

Færgeforbindelserne mellem Danmark og Sverige/ Norge er ofte den mest behagelige måde at komme frem til skiområderne i Skandinavien. Vi samarbejder med alle rederierne. Fra København, Helsingør, Frederikshavn og Hirtshals til Sverige og Norge