Kontakt os

Snowtravel ApS

Tlf: +45 53 60 32 00
info@snowtravel.dk

CVR Nr 41457589

Rejsegarantifonen reg. nr. 3292

Skirejser

Fra Finland i nord til Andorra i syd. Japan i øst til Canada i vest – Vi tilbyder alle skirejsemål. Vi tilbyder nogle af verdens bedste skisportshoteller, men kan også tilbyde den helt enkle fjeldhytte. Helt som I ønsker det.

Frankrig

Her finder du nogle af de største og bedste skiområder. Mange steder er højtbeliggende og derfor med høj snesikkerhed. Man kan bo billigt i lejligheder der er små og simple, eller man kan vælge at bo i hytte/ chalet med mere komfort. Et stort udbud af rustikke og hyggelige hoteller fuldender mulighederne. Der er gode flymuligheder til flere franske skiområder.

Italien

Her finder man en god kombination af bredde velpræparerede pister og lækker mad. Verdens største skiområde, er bl.a. andet at finde i Dolomitterne. Indkvarteringsstandarden varierer og ligner meget standarden i de lande regionen grænser op til. Der er nogle ret interessante langrendsområder, hvorfor Italien er et land med gode muligheder for både langrend, snowboard og alpint skiløb.

Norge

En favorit blandt danskere. Et land med lige gode muligheder for både langrend, snowboard og alpint skiløb. I Norge er børnene i fokus i mange skiområder og ofte er langrend og alpine muligheder lige gode, med udgangspunkt i samme boliger. Her bor vi ofte i hyggelige lejligheder og hytter. Gerne med ski in/ ski out. Men også hotelmulighederne er gode i Norge.

Østrig

Hygge, stemning og høj kvalitet er kendetegnene for Østrig. Her varierer skiområderne meget i størrelse. I Østrig er der mulighed for gletscher skiløb, og dermed mulighed for skiløb året rundt. Oftest bor vi på hyggelige gasthof og hoteller, men her er også gode muligheder for ophold i lejligheder og hytter. Skiområder til alle niveauer af skiløbere og snowboardere. Langrendsmulighederne er ikke så udbredt som i Skandinavien, men man finder dog få rigtig gode muligheder ved nogle af vores alpine områder. Der er mulighed for nattog til Østrig.

Schweiz

Ofte et lidt overset skiland, og med ry for at være dyrt. Men hvis man søger lidt væk fra de meget eksklusive og berømte skisportsbyer, kan man her opleve rigtig godt og højt beliggende skiløb. Uanede alpine muligheder og flere steder med gode langrendsmuligheder.

Sverige

Vores naboland har skiområder få timer fra Danmark, der egner sig godt til dags- og weekendture. Her finder vi alt, fra begynder- og børneskiområder, til Skandinaviens største skiområde. Specielt mulighederne for at rejse med nattog på ski er rigtig gode, ligesom flere rejsemål har lufthavn helt tæt på skiområderne. Et land med lige gode muligheder for både langrend, snowboard og alpint skiløb.

Fritekst med yderligere information…