Kontakt os

Snowtravel ApS

Tlf: +45 53 60 32 00
info@snowtravel.dk

CVR Nr 41457589

Rejsegarantifonen reg. nr. 3292

Aktive rejser

Skal det være cykelferie i Pyrenærene, Klatring i Frankrig, Rafting i Østrig eller MTB i Danmark. Vi tilbyder det hele og kommer gerne med forslag til nye og spændende oplevelser.

Aktiv familieferie

Skal der ske noget på din ferie med familien, så er aktiv familieferie lige det rette. Vi har sammensat ophold, hvor hele familien kan være samlet om forskellige aktiviteter, eller der er specielle voksenaktiviteter samtidigt med at børnene har deres egne oplevelser. Der er selvfølgelig også masser af tid til hygge og afslapning. Her kommer alle hjem fra ferie med et stort smil på.

Alpine aktiviteter

Vores aktiviteter i Alperne og fjeldene omfatter bl.a. klatring, rafting, canyoning, sommerskiløb, via feretta og meget andet. Disse aktiviteter kan selvfølgelig kombineres med nogle af vores andre rejseformer. Ved f.eks. Gardasøen i Italien vil vi kunne kombinere alpine aktiviteter med vandsport.

Cykling/gravel

Vores meget rutinerede guider sammensætter gerne ture til lige det område du gerne vil cykle i. Specielt i Pyrenærene, Alperne og Dolomitterne har vi et rigtig godt kendskab til de bedste ruter, og hyggelige hoteller. Varighed og sværhedsgrad helt efter gruppens ønske. Cyklerne transporteres under sikrede forhold, af vores egne servicebiler. Vi har også mulighed for at tilbyde startnumre og rejser til de store motionsløb i som f.eks. Ötztaler Radmaraton, La Marmotte, Granfondo Stelvio Santini, Mallorca 312, Granfondo Alberto Contador, Styrkeprøven og mange andre.

Mountainbike

Uanset om turen går til fjeldene, Alperne eller de danske bakker, så er der altid garanti for store oplevelser på vores MTB-ture. Vi sammensætter ture efter behov og ønsker, og kan altid tilbyde rutinerede og stedkendte guider og instruktører på turene. En mountainbike tur kan sagtens være for hele familien. Vi har ture der egner sig til børn helt ned til ca. 6 år. Mountainbiketurene kan også kombineres med andre aktiviteter. Vi kan transportere cyklerne under sikre forhold, med vores egne servicebiler.

Tennis

Vores samarbejde med nogle af Europas bedste arrangører af tenniscamps, gør det muligt at få tennisophold lidt ud over det sædvanlige. Vi samarbejder også med flere klubber i Sydeuropa, så vi kan arrangere camps og stævner med klubber herfra. Alt fra ophold på campingpladser til 5-tjernede hoteller er muligt.

Vandring/ Trekking

Vores vandreture kan arrangeres med et ”basehotel”, hvorfra man går ud hver dag, eller vi kan arrangere ture fra hotel til hotel. Med samarbejdspartnere i hele verden, kan vi tilbyde vandring og trekking lige hvor I ønsker det. Vi har ture på egen hånd (med et udførligt rutekort) og vi har guidede ture, hvor guiderne følger gruppen hele tiden.

Vandsport

Bølge surfing, vindsurfing, SUP*, kajak, kano og dykning. Vores vandsportsture foregår som camps eller ture, alt efter hvilken type vandsport man ønsker. Vi har kanoture på floder i Sveriges dybe skove, SUP camps på Silkeborgsøerne eller bølgesurfing i Portugal. Ingen vandsport skal være uprøvet. Vi har selvfølgelig også ture med canyoning og rafting i alperne. *(SUP = Stand up padeling)