Rejsefakta

Rejs TRYGT med Snowtravel

Vi sikrer at du kommer på rejse, eller får pengene retur.

Vi har gode muligheder for at arrangere rejser i 2021, men i øjeblikket arbejder vi mere målrettet mod at gøre skisæsonen 2021-22 klar ud fra den forventning, at Coronakrisen kommer under kontrol med både lavt smittetal og mange vaccinerede, således at vi kan rejse igen, både til Norden og Alperne. Vi følger hele tiden situationen, tilpasser os efter dette, og følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning.

 

Udenrigsministeriets rejsevejledning

Hver uge opdaterer udenrigsministeriet deres rejsevejledninger. Det er pejlemærket for, hvor i verden det er sikkert og usikkert at rejse.

Er et land eller en region i status grøn eller gul, så betragtes det som et sikkert rejsemål. Er det derimod orange eller rødt så betragtes rejsemålet ikke som sikkert, og udenrigsministeriet fraråder rejser til det pågældende område. Såfremt et rejsemål mellem 0 og 14 dage før afrejse, er i status orange/rødt, og udenrigsministeriet derfor fraråder rejser, vil Snowtravel altid følge denne anbefaling, og vi vil derefter annullere rejsen og returnere betalingen til gæsterne.

 

Pakkerejseloven

En pakkerejse defineres som en sammensat rejse der består af mindst 2 betydelige elementer. Det kunne f.eks. være ophold og liftkort eller ophold og transport. Hvis en rejse er sammensat af min. 2 sådanne elementer og købt ved et dansk rejsebureau, er man som gæst sikret ved annullering og evt. konkurs ved rejsebureauet eller dennes underleverandører, som f.eks. hoteller og transportselskaber. Registrerede rejsebureauer i Danmark er underlagt Pakkerejseloven.

 

Rejsegarantifonden

Den danske rejsegarantiordning er din sikkerhed for at de indbetalte penge til rejsebureauet ikke er tabt. Har du købt en pakkerejse gennem et rejsebureau der er medlem af Rejsegarantifonden, vil du altid være sikret at få dine penge retur, hvis ikke rejsen gennemføres, eller hvis rejsebureauet går konkurs. Snowtravel er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3292).

 

Forsikring

Det er vigtigt at have styr på sin private rejseforsikring og afbestillingsforsikring. I EU er danske statsborgere sundhedsmæssigt dækket som rejselandets egne indbyggere, via vores blå sundhedskort, men her er bl.a. ingen dækning for hjemtransport. Bl.a. derfor er det vigtigt at have en rejseforsikring. I forbindelse med f.eks. Covid-19 er der også meget stor forskel på hvordan forskellige forsikringsselskaber dækker. Sæt dig derfor grundigt ind i hvordan din forsikring dækker.

Ved Snowtravel samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring om en række forsikringer, der dækker i forbindelse med afbestilling og rejse.

Læs mere om Gouda´s afbestillingsforsikringer her: https://www.gouda.dk/privat/rejseforsikring/afbestillingsforsikring

Læs mere om Gouda´s skirejseforsikringer her: https://www.gouda.dk/privat/rejseforsikring/skirejseforsikring

Snowtravel anbefaler at tegne en forsikring til dækning af sygdom, hjemtransport, bagage samt evt. ulykke. Du kan bestille din afbestillings- eller rejseforsikring her: https://www.gouda.dk/koeb-rejseforsikring2?owner=101&country=dk&agent=41380

Snowtravel modtager provision for formidling af forsikringer fra Gouda Rejseforsikring.

BESTIL GOUDA REJSSEFORSIKRING HER: https://www.gouda.dk/koeb-rejseforsikring2?owner=101&country=dk&agent=41380

 

Skiundervisning og træning

Skiundervisning en helt afgørende del af klubturen for mange skiklubber! Og når I laver klubturen i samarbejde med os, er det selvfølgelig fortsat muligt at have egne instruktører med.

Vi kan også hjælpe andre grupper, som ikke har egne skiinstruktører tilknyttet. Vi samarbejder med mere end 300 skiinstruktører, så vi kan ofte finde en instruktør, der har mulighed for at deltage på jeres tur.

Snowtravel hjælper selvfølgelig også gerne med at arrangerer lokal skiskole og skiinstruktion.