Om os

VELKOMMEN TIL SNOWTRAVEL DENMARK ApS

Snowtravel Denmark er rejsebureauet for grupper.

Ved Snowtravel skræddersyer vi rejsen helt efter gruppens ønske. Det kan være rejsemål I selv kender, eller forslag fra vores side, men det er gruppens individuelle ønsker der skaber den enkelte tur.

Alle grupper er forskellige! Mulighederne er uanede! Derfor har vi ingen faste rejsemål!

–  Men vi er fuld af gode idéer.

Vi er startet med baggrund i skiture, men har også meget erfaring med cykelrejser og andre former for sports og outdoor aktiviteter.

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr. 3292

HVORFOR REJSE MED SNOWTRAVEL DENMARK ApS?

Vi elsker at rejse, og vi elsker at arrangere rejser vi selv vil med på. Vi bruger jeres ønsker og input til at designe Jeres rejse. Varighed, indkvarteringsform, transport samt andet indhold bliver helt som I vil have det. Vi har ikke noget fast program og vi har ingen garantikontrakter som skal fyldes. Derfor er vi 100% fleksible, i forhold til at skræddersy jeres rejse. Gruppen skal minimum bestå af 15 personer.

Har I behov for input fra vores side, står vi gerne til rådighed med forslag, der kan opfylde jeres ønsker. Vi har gode kontakter og samarbejdspartnere jorden rundt.

HVEM ER SNOWTRAVEL DENMARK ApS?

Vi er et selvstændigt dansk rejsebureau, der er startet i 2020.

Vi er startet af Skiklubben Hareskov, der indtil 2020, selv har arrangeret klubbens ture eller bestilt gennem rejsebureauer. Men omfanget af rejserne i Skiklubben var blevet så stort, at der var behov for et samlet overblik over turaktiviteterne. Ligeledes så vi muligheden for at opnå bedre aftaler ved at forhandle samlet. Vi er startet med baggrund i skirejser, men har også megen erfaring med cykelrejser og andre former for sports og outdoor aktiviteter.

Med Snowtravel har grupper fået en sparringspartner der gennem hele året arbejder med at udvikle nye rejsemål og idéer til grupper. Denne mulighed tilbyder vi også jer!