Find rejse

Vælger du at benytte Snowtravel har du to muligheder, nemlig selv at komme med dine aftaler om f.eks. hotel, liftkort og transport, som pålægger et håndteringsgebyr eller du kan vælge at få et tilbud på en samlet skirejse til en af vores rejsemål herunder:

Aktive rejser

Skal det være cykelferie i Pyrenærene, Klatring i Frankrig, Rafting i Østrig eller MTB i Danmark. Vi tilbyder det hele og kommer gerne med forslag til nye og spændende oplevelser.

Skirejser

Fra Finland i nord til Andorra i syd. Japan i øst til Canada i vest - Vi tilbyder alle skirejsemål. Vi tilbyder nogle af verdens bedste skisportshoteller, men kan også tilbyde den helt enkle fjeldhytte. Helt som I ønsker det.

Skole- og studierejser

Uanset om rejsen skal være til en storby, på ski eller en aktiv rejse, så har vi mulighederne. Vi kan også tilrettelægge rejserne med studierelevant indhold.
Kom gerne med jeres egne præferencer, eller spørg os for idéer.

Vi planlægger ture for grupper…

Snowtravel Denmark er rejsebureauet for grupper. Ved Snowtravel skræddersyer vi rejsen helt efter gruppens ønske. Det kan være rejsemål I selv kender, eller forslag fra vores side, men det er gruppens individuelle ønsker der skaber den enkelte tur.