Marilleva, Italien

Brenta-dolomitternes største sammenhængende skiområde.

Marilleva, Italien.

Marilleva´s skiområde er forbundet med Folgarida, Pinzolo og Madonna di Campiglio og har samlet 156 km. pister. Et rigtigt italiener-område, med mange bredde røde og blå pister.

”Ski in/ Ski out” hotel Marilleva er beliggende i 1400 m højde. Et ældre og enkelt clubhotel med vandrehjemsstemning og perfekt beliggenhed.

Skiområde og by

Marilleva ligger i de sydlige italienske alper, kaldet Dolomitterne. Selve skiområdet går fra 900 meters højde og op til 2600 m., og er derfor meget snesikkert.

Marilleva ligger tæt ved byerne Mezzana, Pejo og Folgarida. Det lokale skiområde har ca. 60 km pister, men er forbundet med Folgarida og Madonna di Campiglio, hvilket udvider pistenettet til 156 km og 44 højhastighedslifte. Med bil eller den gratis skibus kan man køre til endnu flere muligheder i form af Skirama Dolomiti, som byder på i alt 380 km pister og 140 lifter.

Vi har liftkort til Marilleva, Folgarida og Madonna di Campiglio med i alt 156 km pister. Det er muligt at tilkøbe det store Super Skirama liftkort, hvor bl.a. også Passo Tonale indgår.

I Marilleva finder du skiløb af høj klasse, med muligheder for skiløbere på alle niveauer. Skiområdet gør en del ud af at være børnevenligt, og bl.a. findes ”Marillandia Snow Baby Park”, som er et specielt område med rullebånd og andre effekter til de små.

For de legesyge findes både fin offpiste og fede snow-parks, og i Madonna har de “Ursus Snowpark”, der regnes for en af Europas bedste. Derudover er der selvfølgelig brede boulevard-pister i alle sværhedsgrader, så såvel teknik som fart kan dyrkes for hele familien. 

Indkvartering og forplejning

Marilleva 1400 ligger helt ud til pisterne (ski in/ski out). Hotellet har værelser til 2-4 personer og enkelte større værelser/lejligheder til 5-6 pers. (evt. i nabobygninger) Værelserne er med bad, toilet, hårtørrer, TV, safeboks og minikøleskab. Der er fin plads på værelserne, der bliver gjort rent hver dag og sengelinned og håndklæde er inkluderet.

Der er restaurant, bar og restaurant samt TV-stue på hotellet.

Halvpension er inkluderet, og består af morgenbuffet med diverse brød, æg, juice, yoghurt, pålæg og ”cereals”, foruden kaffe, the mm. Aftensmaden er også buffetanretninger, med forskellige antipasti, hovedretter og dessert. Eksempler: pastaretter, risotto, hamburger med pomfritter mm. Der vil altid være børnevenlige muligheder i buffeten.

Hotellet har bl.a. swimmingpool og bordtennis som kan benyttes af hotellets gæster. Hotellet har WiFi mod betaling, men man må ikke forvente at det er lige så velfungerende som i Danmark. Der er begrænset kapacitet. Mod betaling er sauna og billard også muligt. Der er gratis parkering for hotellets gæster. Hotellet har 320 sengepladser.

 

Hotel Marilleva 1400

Localita Marilleva 1400

38020 Mezzana

Tel: +39 0463 796539

Læs mere her: https://www.marilleva1400hotel.com/