La Plagne – Montchavin, Frankrig

Hyggeligt franskdrevet hotel midt i det store Paradiski-område.

 

La Plagne – Montchavin, Frankrig.  På tur i et af verdens største skiområder.

Charmerende hotel i en oprindelig bjergby og med et af Europas største skiområder

 

Skiområde og by

La Plagne er navnet på 10 forskellige skistationer. Vi bor i Montchavin, som er meget centralt placeret i skiområdet. Det er en oprindelig bjergby, og altså ikke  – som man oftest ser – et ferieresort bygget til skiturister.

Skiområdet er det store Paradiski med 425 km. pister der bl.a. også dækker Les Arcs og Champagny, hvor er er skiløb op til 3.250 m. Fra toppen af gletscheren i 3.250m.o.h. er det faktisk muligt at køre hele vejen ned til Montchavin i et stræk. En højdeforskel på ca. 2.000 højdemeter. Da området har et stort og godt sammenhængende net af lette blå pister, er området meget velegnet med børn.

 

Indkvartering og forplejning

Hotel Bellecote er et traditionelt 3* hotel optimalt beliggende i byen La Plagne Montchavin. Lige i centrum og med ca. 30m. til liften. Hotellet har hyggelig rustik restaurant, reception og lille wellness-afdeling med jacuzzi, sauna og dampbad. Ophold er med morgenmadsbuffet og 3 retters aftensmenu/buffet. Vi råder over 24 værelser til 2-6 personer. Alle værelser har badeværelse med hårtørrer, nogle med balkon. Der er ikke mulighed for enkeltværelse på hotellet.

Hôtel & Spa Bellecôte

1 Rue de la Glisse

73210 Montchavin La Plagne-Tarentaise

Frankrig

Tel: + 0033 0479 07 83 30

Læs mere her: http://www.hotelbellecotelaplagne.com/