Folgarida, Italien

Brenta-dolomitternes største sammenhængende skiområde.

Folgarida, Italien. Ski in/ Ski out hotel med store børnerabatter.

Folgarida´s skiområde er forbundet med Marilleva, Pinzolo og Madonna di Campiglio og har samlet 156 km. pister. Et rigtigt italiener-område, med mange bredde røde og blå pister.

”Ski in/ Ski out”-hotel Alaska er beliggende lige på blå ”piste 2”. Et hotel med en hyggelig stemning og perfekt beliggenhed. Om morgenen tager man skiene på udenfor døren, og kører ned til hovedliften. Et hotel med rigtig gode børnerabatter.

 

Skiområde og by

Byen Folgarida der er beliggende i 1300 m. højde, er lavet til skiløbere. Her er hoteller, lejligheder, et par sportsforretninger og caféer samt en købmand. Hovedparten af hotellerne ligger på, eller ved, pister og lifte. Byen deler skiområde med den mondæne skisportsby Madonna di Campiglio, og har skiløb fra 1300 til 2500 m.o.h. Her er 156 km. pister (55 km. blå/ 70 km. rød/ 31 km. sort), hvor mange pister har både et let og et svært spor, så alle kan få udfordringer, og alligevel følges ad på ski.

 

Indkvartering og forplejning

Hotel Alaska er et pænt 3-stjernet hotel beliggende lige på pisten, over byen, i 1400 m. højde. Pisten foran hotellet er markeret blå, men vi vil vurdere den til at være rød. Værtsparret Vanessa og Gianni er altid at finde på hotellet, og tager sig ofte selv af gæsterne i receptionen, i baren og i restauranten. Hotellet har et traditionelt italiensk køkken, hvor der serveres mange lokale specialiteter.

Vi har værelser til 1-5 personer. (Få enkeltværelser). Alle værelser haar TV og badeværelse med hårtørrer. Vi har få værelser med balkon (mod tillæg).  Der er gratis WiFi på værelserne.

Hotellet har hyggelig bar og lounge som er det naturlige opholdssted på hotellet, der er desuden lille bibliotek, solterrasse, hotel-restaurant samt en BBQ-restaurant lige ude på pisten, hvor frokost og afterskiing er muligt. Hotellet har også et lille wellness-område med sauna og dampbad. Der er gratis wifi på hotellet. Ikke-ryger hotel. Der er parkering umiddelbart ved hotellet. Parkering i P-kælder muligt mod tillæg.

 

Hotel Alaska

Via dei Monti Alti 52

38025 Folgarida

Tel: +39 0463 986296

Læs mere her: http://www.alaskahotel.it/it/