Cervinia, Italien

Skiløb i skyggen af Matterhorn

Cervinia, Italien. Ski in/Ski out hotel

Med en by i godt 2.000 m. højde, med Europas højeste skiløb op til 3.900 m. højde på Klein Matterhorn og med Alpernes længste piste på 22 km., overgår Cervinia de fleste skiområder. Her er 358 km. pister beliggende både i Italien og i Schweiz (Zermatt). Vores liftkort dækker selvfølgelig hele skiområdet.

Hotellet vi skal bo på er beliggende midt i skiområdet i 2.550 m.o.h. og adgang til hotellet foregår med kabineliften Breuil Plan Maison, der afgår fra ”Piazzale Funivie” i Cervinia. Fra hotellets restaurant, solterrasse og værelser, er der en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge.

 

Skiområde og by

Med en by i godt 2.000 m. højde, med Europas højeste skiløb op til 3.900 m. højde på Klein Matterhorn og med Alpernes længste piste på 22 km., overgår Cervinia de fleste skiområder. Her er 358 km. pister beliggende både i Italien og i Schweiz (Zermatt). Vores liftkort dækker selvfølgelig hele skiområdet.

På trods af den høje beliggenhed er Cervinia faktisk en historisk bjergby, og i byen finder man da også en del gamle bygninger, mellem de nye hoteller og butikker. Da vi bor i skiområdet i 2550 m.oh.h har vi kun adgang til byen på ski og i liftens åbningstid. Men der er både skileje, sportsforretning, og afterskiing på bjerget, hvor vi bor.

 

Indkvartering og forplejning

Hotel Lo Stambecco

Hotellet vi skal bo på er beliggende midt i skiområdet i 2.550 m.o.h. og adgang til hotellet foregår med kabineliften Breuil Plan Maison, der afgår fra ”Piazzale Funivie” i Cervinia. Fra hotellets restaurant, solterrasse og værelser, er der en fantastisk udsigt over de omkring liggende bjerge. Her er tale om et enkelt hotel med traditionel italiensk bjergkost.

På hotellet er der restaurant og bar, solterrasse med liggestole samt wellness område med sauna og boblebad. Hotellet har ligeledes reception, loungeområde med pejs og desuden aktivitetsrum med pool, bordtennis, bordfodbold og TV. Der er også et lille motionsrum, og selvfølgelig ski- og støvleopbevaring. Hoteller er røgfrit.

Værelserne er til 2-5 personer og alle med badeværelse, TV og gratis WiFi som er tilgængeligt på hele hotellet. Der er ikke mulighed for enkeltværelser. Ophold er med morgenmadsbuffet og med italiensk 3-retters aftenmenu med forret og dessert fra buffet. Det er også muligt at tilkøbe frokost på hotellet.

Der er gratis parkering ved liften, der går op til hotellet. Ankomst er påkrævet inden kl. 16.45, hvor den sidste lift kører op til hotellet. Liften er gratis for hotellets gæster.

https://www.lostambecco.it/